Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIOLETT SKY

det pågår liv där utanför

skränigt

men ändå

underbara liv!

jag gläder mig här innanför

påmind

om världen

vild och intensiv

 

 

och över broarna i natt

under den violetta skyn

rör sig ett vildmarksekipage

som ville vidga hela vyn

på vinst, förlust

från kust till kust

under den violetta skyn

med märg och must

och liv och lust

under den violetta skyn

 

 

så låt oss ha en diskussion

samtal

om sådant

som är intressant

vi ventilerar vår passion

gläds över att

vi känner likadant

 

 

och över broarna i natt...

 

 

nu rullar hjul mot nya mål

det finns

en värld

som vi vill upptäcka

fast hon gör ont djupt inom mig

en ständig brand

som ingen kan utsläcka

 

 

och över broarna i natt...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/12-13/12 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-13 08:29



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Uvald, grattis! :)
2009-12-14

  mare VIP
Bra...
2009-12-13

  Måna N. Berger
Livfullt och färgstarkt. De violetta skyarna bär en svag våraning, faktiskt, trots en kvardröjande smärta på djupet. Och hjulen rullar, det är hoppfullt! Snygg låt! Den borde du framföra!
2009-12-13

  Elaine.S VIP
Som du skriver så är det här "liv och lust" och skulle bli en helt underbar sång.
2009-12-13

  stenen/ Yv Ericsson
Grunnar på vilket band som skulle göra sig bäst för denna låt? hör visst alla dina texter som låtar:) Mycket vacker denna.
2009-12-13

  Larz Gustafsson VIP
"Violet" är engelska.

Stekpannan kan vara violett, men det är en annan sång.
"Den violetta stekpannan" med Solveig Sinnesfrid & The Apples.
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP