Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker om dig trots din konstighet (eller kanske just därför)

Det var en pojke igår
som låg i min säng och luktade i slutfästet av mitt hår
och jag tänkte att åh det är det här jag lever för
den där stunden då det pirrar, som om magen gjorde honnör

Och vet du att jag älskar att ge bort rysningar
helst så stora att man skulle vilja sätta upp lappar med efterlysningar

"Var är hon som gav mig sådana fantastiska berusningar?"

Och jag skulle svara: "Alldeles precis här, min kära!"
Att vara en flamma, tänk vad det skulle innebära

Vilken ära!




Fri vers av Jeny
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-13 22:34



Bookmark and Share


    annaaaa
jag brukar inte gilla rim,
men den här var mega!
jag ler.
åh,
vill veta mer.
puss hjärta lilla.
2009-12-15

    tehdog
Hehe. Roligt. Rimmandet får mig att fundera på hur begränsad du blev i ditt skrivande. Och om denna begränsning kanske är nyttig för dig. Fin text, den fick mig att le.
2009-12-14

    baruk
Bra skrivet!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig