Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt förfall

Jag trodde jag visste allt om att flyga, men jag visste visst ingenting alls. Jag visste inte att det var så lätt att falla. Och inte att marken var så fruktansvärt hård.
Nu faller jag längre ner än någonsin. Förbi spårvagnsräls, skor och trottoarer. Ner ner ner. Och mina händer darrar när jag försöker få grepp om luften omkring mig och trycka ned den i mina lungor. Men nu för tiden gör det mest ont att andas.
Och den delen av hjärtat som visste hur man log på riktigt lämnade jag kvar i en jackficka. Och mitt skratt lämnade jag på någon annans fingertoppar.

Rör mina läppar igen och ge mig det tillbaka.




Fri vers av popsong
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-13 22:45



Bookmark and Share


    fras
"Och mina händer darrar när jag försöker få grepp om luften omkring mig och trycka ned den i mina lungor" jag älskade den biten! och titeln!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

popsong
popsong