Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låten har jag skrivit en person som har inspirerat mig inom dans, sång, teaterier. Men även som person också. Det var hon som fick mig att vara säker på vem jag var, det var hon som kunde få mig att göra precis vad som helst utan att vara rädd för det.


Annas Sång

Intro – C | G | E | Fm | x2 + 4 knack

Vers
C G
Jag vet nån som uppmuntrar

E
Som tröstar en

Fm
Som glädjer en

C G E Fm
Hon som kan få allt att bli till verklighet


C
Hon fick mig

G
Att tänka om

E Fm
Och leva livet som det skas

C G E Fm
Så när vinden dansar gör hon det med

Stick
D C
Och hon sa jag, finns här

D C
Ja hon sa, jag, finns här

Refräng
C G
Ohhh när vinden blåser varmt

E C
Känns allting så rätt

C G
Och alla känslor vi har begravt

E Fm
Gror nu fram på nytt

C G
Jag har börjar undra

E Fm G
Finns det nån chans att se dig igen

C G E Fm
Eller kommer allt att börja om från noll

Vers 2 + 4 knack




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Meckii
Läst 454 gånger
Publicerad 2009-12-14 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meckii