Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite skrivtrisstes under skoltid


Tänk Om.

Tänk Om världen var platt
Tänk att bara få vara vi
Tänk för allas ro
Tänk hur allting skulle bli
Tänk utan att älta
Tänk bara en syn
Tänk frammtil slutet

Tänk syster tänk




Fri vers (Fri form) av Meckii
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meckii