Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERFRUKTSFLICKA

ljuvliga vinterfrukt

som frestar min aptit

polstjärna jag fixerar

från min satellit

till synes oberörda

vackraste du

midvinterblå i ett

kristallmättat nu

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091214




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 16:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande vackert
2009-12-15

  stenen/ Yv Ericsson
Oh. så vacker dikt! kristallklingande i kylan. frukt blå hopp.
2009-12-14

  Måna N. Berger
Mycket ren och vackert dikt, en midvinterblå vinterfrukt från diktarens penna!
2009-12-14

  Uppfångad
Min favorit från dig
Enligt mig
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP