Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEMÖTANDE

man blir som man blir bemött

den utstötte blir lätt stött

man skördar det andra sått

man ger bara vad man fått

en trasig slår allt i kras

man skär sig på krossat glas

en utfrusen alstrar köld

mot kylan finns ingen sköld

den oälskade blir rädd

och känner sig oombedd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091214




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 16:08



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Jag skänker dig här. en värmande sjal till din själ. från en människa som vill dig väl.
2009-12-14

  Måna N. Berger
Sanna ord. Tyvärr, skadas människor rätt ofta i hanteringen, vi borde alla gå omkring med en osynlig skylt "Fragile" i pannan...
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP