Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OFRUKTBART LAND

jag kommer från

ett ofruktbart land

stekhet sol

och brännande sand

jag kommer med en

brinnande törst

man säger: "plats!"

men jag vill

släcka den först

 

 

en ogästvönlig

och ofruktbar trakt

där bara torkan

utövar makt

här har det inte

regnat på år

här ser man bara

en enda mans spår

 

 

jag kommer från en

udda miljö

där varje frö är

dömt att dö

där inga hägrar

men hägringar bor

där allt som hägrar

är lägra och hor

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091214




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 16:12



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
vet inte riktigt vad jag ska säga här. så jag säger inget mer. bra diktat.
2009-12-14

  Måna N. Berger
Jag önskar dig ett friskt källsprång i öknen och en hägring som visar sig vara sann och verklig.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP