Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En naken själ

Jag ser i dina ögon
lilla barn
din nakna själ

I din blick
lyser din oskuld
din tillit
och din glädje

Jag bär på ett hopp
lilla barn
att din varma blick
aldrig ska slockna
att din tro på människan
aldrig kommer att dö
och att din förmåga
att ta emot
kärlekens stora gåva
aldrig någonsin
ska tas ifrån dig





Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-14 16:55



Bookmark and Share


  Anjeska
Så ömt och fint skrivna rader om en önskan
2009-12-18

  anits VIP
Så underbart vackert och berörande
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP