Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På grund av en ond man

Långsamt börjar
Allting börjar
Långsamt

Så börjar
Jag förstå
Hur jag
Ska ta det här
Livet

Stillsamt
Accepterande
Alla synvinklar
Och så klart
Inte hänga upp mig
På min egen

Gud känner inte
Sig själv
Han har alla
Synvinklar
Så ingen ser honom
Eller hur han känner

Så han låter oss
Spela upp känslor
För honom
Själv vill han,
Likt jag nu
Bara veta hur
Det slutar

Hur det kändes för mig?
Ja, ofta inget vidare
Det här livet
Hade stora nackdelar

Att kunna spela
Rätt är den enda
Belöningen




Fri vers av Beng-tze
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-10-23 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beng-tze