Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖR SENT

"framtiden" ligger bakom mig

för sent för nån "karriär"

det som huserar inom mig

är bara fåfängligt begär

oambitiös som jag varit

fick jag inget viktigt gjort

så blev det alltså med drömmen

om att bli någonting stort

 

 

önskar jag korsfäst det mesta

ingenting tjänar nåt till

det är nog ändå det bästa

det är nog det som Gud vill

kornet ska falla i jorden

om det ska bli något ax

så hamnar brödet på borden

så blir man brukad till max

 

 

här har jag inte min hemvist

inte nån varaktig stad

även om jag blivit kändis

kunde jag aldrig bli glad

utan den himmelska friden

som bara Jesus kan ge

en dag ska jag gå ur tiden

snart är min stund här passé

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091214




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 10:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Oerhört berörande vemodigt
mycket bra skrivit
2009-12-15

  Redeemer
Oerhört bra!
Får nog ta och bokmärka det här!
2009-12-15

  Måna N. Berger
Det var en dyster vidräkning med det egna livet..
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP