Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad alla röster i mitt huvud

Tystnad tack
alla röster i
mitt fördömda huvud
jag behöver lugn och ro
för att kunna filosofera
över livets alla små egenheter
alla freaks som kommit
till denna tråkiga stad
varför man väljer
att bosätta sig friviligt
i denna tristessens heliga borg
är bortom mitt förstånd
därför är de freaks
i mina fördömande ögon
och kanske är jag dum
som låter fördomar
regera över mig
som en allsmäktig kung
ja,jag dryper av fördomar
det är ett under
att jag inte halkar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta