Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hui vinkar


Hui gillade att sitta i solen utanför sin hydda
så han kunde se människorna som korsade floden

ibland vinkade han
utan att de såg




Fri vers av margatnep
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-12-15 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

margatnep