Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NY DAG I MORGON

visst har jag misslyckats igen

ingenting som jag tar särskilt lätt på

visst har jag fångats upp igen

av allt det jag aldrig kan bli mätt på

till synes hopplös är min kamp

jag går ganska ofta ner för räkning

men jag har mitt hem nån annanstans

och där hotas ingen med nån vräkning

det finns högre värden än det här

det som våra sinnen registrerar

och jag vill ha blicken fästad där

inte där min samtid fokuserar

 

hur det än är

så blir det en ny dag i morgon

Gud allena vet vad som händer då

allt kan se annorlunda ut i morgon

jag är glad att jag har Gud att lita på

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091215-16

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-12-16 10:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"Guds nåd är var morgon ny"
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP