Genom kamp till seger! Morgondagen tillhör mig!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Genom kamp till seger! Morgondagen tillhör mig!




GENOM ALLT

jag vet att allt förvärras

jag vet att allt försvåras

men jag ser ändå fram emot

den dagen när det våras

folk sparkas från fabriker

i min stad blir allt värre

men jag vet En som aldrig sviker:

Jesus är min Herre!

 

 

när vissa ropar: "raskrig!"

och andra: "ockupera!"

står vi vid sidan av

och säger: "evangelisera!"

ett budskap om försoning

om frid som kan bevara

en pilgrim tills han slutligen

står slutfrälst utom fara

 

 

jag ser hur tidens tecken

bekräftar profetia

nu hopas månglarna

i galenskapens galleria

man torgför sina teser

men nyandliga finter

jag färdas på en högre väg

högt ovan lögn och vinter!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091216




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 10:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Glömde lägga till de här orden.

"jag färdas på en högre väg



högt ovan lögn och vinter!"
2009-12-16

  Elaine.S VIP
Snyggt sammanfattat!!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP