Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan i mitt sårade hjärta

Man är maktlös
inför kärlekens
rörliga krafter
En längtan
i mitt sårade hjärta
efter det mjuka
i dina blå åskväder
till ögon
att din mun stänger av
tankarna som snurrar
i mitt huvud
Man vill tro
för troendets skull
Att livet kan ha
ett lyckligt slut
även för sådana
som oss




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta