Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag vet inte


två personer över en kopp kaffe

du och dina rådjursögon betraktar mig
och jag tänker
om dessa väggar kunde tala
då hade murbruket och tegelstenarna stulit luften ur dina lungor

dina rådjursögon och dina kalla fingrar på en kaffekopp
och jag tänker
på om man skulle tala
om för dig
vad jag tänker på

snön yr utanför och
jag tänker
att vissa saker alltid kommer att förbli osagda




Fri vers av BaraOrd
Läst 294 gånger
Publicerad 2009-12-16 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd