Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


titel

otrohet, slagsmål och fylla spräcker min bubbla
i mitt nykära tillstånd, vilsen likt aldrig förr
känslan lika ny varje gång

och jag slits ur en värld med vadderade kanter och in i en värld med vadderade väggar
det är en annan kyla på andra sidan fönstret när jag prövar mina vingar
en snöängel begraven i det vita när winnerbäck maler på genom väggarna

och jag ler medvetet åt hur hjärtat slår en extra gång när du skickar sms
men ansiktet förvrids grubblande när jag inser att jag inte alltid kan må så här

beslut måste fattas, en show som must go on

men i mitt huvud ekar carpe diem och tanken på ditt leende gör kylan uthärdlig hela vägen hem
jag vet inte vad du vill
men jag mår bra ändå just nu




Fri vers av BaraOrd
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd