Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten överlever diktaren

Dikten som jag kämpade
för att skriva klart
kommer överleva mig
med flera sekler
orden är allt
som kommer vara kvar
av min mänsklighet
som vandrade en tid på jorden
det är mitt arv
kommer de att vårda den väl
eller missuppfatta hela poängen?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta