MARANA, TA! (Arameiska som betyder: "Du, vår Herre, kom!") 1 Kor 16:22

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MARANA, TA! (Arameiska som betyder: "Du, vår Herre, kom!") 1 Kor 16:22




MIN VÄRLD

slåss mot kylan

ännu en dag

den ska lida

nederlag

joan jett

i bakhuvudet

vi ska sjunga

en duett

slåss mot kilon

överflödsfett

daglig kamp med

blodsockret

slåss mot dålig

ekonomi

om en vecka

är jag fri

ser dig i din

kvinnlighet

faller för din

sinnlighet

borde slåss men

lägger ner

golvad av vad

ögat ser

snöstorm piskar

grå kvarter

viskar:

"det som sker

det sker..."

veckan gick med

superfart

Jesus Kristus

kommer snart!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/12  2009

 

http://www.youtube.com/watch?v=EQYWqYpoLPU




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-17 10:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivit om det som är
din värld
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP