Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm




Att en dröm kan vara så verklig, är underbart
sen vaknar man, och inser att det bara var en dröm,
att man kommit tillbaka till verkligheten
man vill bara tillbaka där man var lycklig.

Jag har sett dig i min dröm
trodde jag inte skulle göra det
är det så att du vakar över mig?
Jag saknar dig




Fri vers av Dark Light
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-12-17 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark Light