Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu får det vara nog av trasiga hjärtan och mörka moln

Och jag grät hela bussresan hem
för alla stenar i bröstet, alla klumpar i magen

För allt som jag inte kan kontrollera men
så innerligt önskar att jag kunde
(trots att det nog inte skulle göra saken bättre)

För att Bon Iver och miljontals andra sjunger bättre
än mig och för att jag vet att jag bara är dum mot mig själv när
jag tänker i pessimistens banor
(men det känns lättare så)


Och jag hatar att känna känslan av att bli jämförd med de jag älskar
(för för mig är de ju på gränsen till bättre)






"För du var solskenet och jag var ensam"




Fri vers av Jeny
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-12-18 23:16



Bookmark and Share


    tehdog
Har tänkt på en sak. Som jag inte vet om jag ska ta här eller inte. Men varför inte? Iaf. Jag tycker om det du skriver. Förstås. Men jag tycker ofta att de, i regel, saknar någonting extra för att bli mer än omtyckvärda. Vad nu detta extra kan vara är förstås relativt för person till person, så jag hade tänkt berätta vad som skulle höja den här till en ny dimension, till mer än ord som bildar meningar som i sin tur bildar ett budskap. Egentligen är det mystiken jag saknar. Att känslan förmedlar genom omvägar istället för rakt på sak. Typ som det håkan citeteras med här under; det skriver du med hjälp av tjugofyra ord. Nu kräver jag ju inte att du ska vara håkan, jag kräver egentligen inget alls, men om jag letar i min minnesgrotta tycker jag mig finna ett där där du beklagade dig över dina egna dikter, att du var missnöjd över de flesta på grund av någon anledning. Det här kanske är ett sätt att ändra det på.
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig