Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad fan är en stol?


Vad är en stol

Vad är en stol?
-det är något man sitter på
Så... om jag sätter mig på en katt, blir det en stol?
-Men nej, en stol har fyra ben och ett ryggstöd.
Så... om jag tar...en badboll, en STOOR badboll
Släpper ut lite luft
Så den säckar
Så det blir som ett ryggstöd
Sen sätter på fyra ben
är det då en stol?
-Du fatt ju int..
Vad gör en stol till en stol?
-Det jag sa
Men jag rättade dig
-Stolar finns inte




Fri vers av Äldre Konrad Holmqvist
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Äldre Konrad Holmqvist