Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går inte att komma unda med att själv inte stämma in med några av meningarna.


Jag hatar

Folk som njuter av att andra lider.
Folk som säger vad man inte ska göra men gör det själva.
Folk som inte kan acceptera att andra är som de är.
Folk som inte vågar vara sigsjälva.
Folk som tror de är bättre än andra eller mer värda.
Folk som trycker ner andra för sjäva känna sig bättre.
Folk som inte kan fatta att de själva också kan ha fel.
Folk som inte vill lyssna.
Folk som säger saker som andra sagt för att låta smarta.
Folk som instämmer på något de inte visste men får dem själva att låta smarta.
Folk som bara letar efter allt som är fel istället för allt som är rätt.
Att folk som är osäkra på sigsjälva inte får chansen att hitta sig.
Folk som tror att det är bättre att bara släppa ett bråk istället för att utreda det.
Folk som inte förstår att allt det de själva vet inte är en självklarhet för andra.
Folk som får kritik de inte förtjänat.
Folk som bara tar emot kritik de inte förtjänat.
Folk som dömmer saker innan de prövat det.
Folk som dömmer andra efter utsidan.
Folk som överdriver eller är överkänsliga med rasismen.
Folk som inte förstår ett skämt som är typiskt en viss person och inte är illa menat.
Folk som inte förstår att vänner är bättre än fiender.
Folk som bara har ett förhållande för att se bra ut.
Folk som inte förstår vad kärlek är.
Folk som inte vågar ha en egen åsikt.
Folk som inte kan acceptera andras åsikter.
Folk som bara går efter grupptrycket.
Folk som inte har sinne för humor eller jämt ska tolka saker fel.
Folk som inte fattar när det är tillräckligt och drar saker till överdrift.
Folk som bara försöker skämta bort saker de gjort fel.
Folk som inte äns ber om ursekt.
Folk som leker med andras hjärtan.
Folk som aldrig kan leva sig in i hur andra kan känna.

Att man inte kan få den man är kär i.
Att känslor ska styra ens liv så mycket.
Att inte alla kan bli lyckliga oavsett hur mycket de kämpar.
Att varje beslut man ska ta kan vara en risk.
Att livet inte är så lätt att styra.


Alla orättvisor i världen.....




Fri vers av Oskar Johansson
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-19 02:39



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Har den som hatar (folk) förstått något överhuvudtaget?
2009-12-19

  ospray
kan bara hålla med gillar och bokmärker
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Johansson
Oskar Johansson