Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya hemska bilder av vanvårdade och plågade grisar

Utmärglade kultingar åt på sin mamma

Sugga låg i två dagar och försökte föda
utan att få hjälp

Jag vill bara skrika NNNNEEEEJJJJ ! ! ! !

Men som i en mardröm - ingen som hör




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-19 13:35



Bookmark and Share


  erkki
Det måste vara alkohol med i bilden. Inne i boningshuset. Förskräckligt!
2010-01-06

  Rosen VIP
Usch! man vill bara gråta!
tyvärr kväljer maten många endast för stunden. Människan har en tendens att glömma, särskilt det som stoppas i munnen för att mätta.
2009-12-20

  Mats Henricson
Jantelagen är numera TOTALT dominerande:"Bry Dej Inte, Ingen Annan Bryr sig ju !" Min son,11, har redan drabbats av denna farsot ! Ett av de värsta, men ack så Populära Uttrycken, just det : "Vem Bryr Sej !"
2009-12-20

  oMareld
det är så hemskt... jag vet ej vad jag ska säga
Förstår inte hur folk kan göra sånt där
2009-12-20

  Eva Langrath VIP
Finns inga ord för detta fruktansvärda tack att du ger röst.
2009-12-20

  anits VIP
Det är så fruktansvärt, det gör ont
av att läsa att sådant får hända
2009-12-20

    johanni
Samma som med åldringsvården. alla vet , men ingen bryr sig
2009-12-19

  mare VIP
Fruktansvärt.....tur att jag inte äter kött, är vegetarian..
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP