Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En jul som alla andra!


Julen är till för alla barnen?

Nu börjar det snart!

Kalle anka?
Klockan slår snart tre..Håller för mina öron..Klockan slår tre!

Pappa slår mamma. Han slår och han slår..

Hon ligger och han sparkar och han sparkar!

Nu håller det på, Kalle och hans vänner.
Svårt att höra tv:en när hon skriker så!
Pappa har gått nu.

Han kommer nog tillbaka och ger oss våra klappar!

Det blir nog en smäll!




Fri vers av Annsi
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-19 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annsi
Annsi