Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLJA PÅ VÅGORNA

olja på vågorna

stillar en storm

storm i en elak stad

Jesus från nasaret

sänker Sin frid

över min promenad

Jesus, min Skapare

Frälsare, Gud

tröst i en tid av sorg

rörd av Din närvaro

tåras min blick

Du är min tillflykt och borg

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091219

 

 

Denna dikt skrevs faktiskt i Vasaskolans gamla gymnastiksal i väntan på Cirkusgymnasiets årliga föreställning, den s k årsredovisningen, som f ö var helt fantastisk.

"OH, you pretty things!"




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 19:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt..
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP