Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅDENS TRON

känner mig utanför

var jag än är

till och med när jag är

på en konsert

känner mig innanför

ensam med Dig

Du är Den Ende som

vet allt om mig

 

 

söker Ditt ansikte

vid nådens tron

hjärtligt spontan blir då

lovsångens ton

ingenting framkrystat

och religiöst

ingenting nedtystat

eller nervöst

 

 

utanför lägret finns

samhörighet

utmejslas pilgrimens

identitet

utanför samfund och

ekumenik

bortom koncilier

och politik

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091219




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 19:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP