Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lovsång till livet.


Sanndröm


dans
gav mig något jag inte trodde fanns

ögon så underbara
besvara

seendet
du gav mig leendet

konsekvens
av din närvarande konsistens

jag känner mig sedd
beredd

livet
har gett mig mod att ta klivet

glad
som jag vet inte vad

tittar jag in i min framtid
frid

mot mina drömmars mål
skål












Fri vers av Dr. Paradis
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 23:56



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fin gladstämd berörande
text om det fina i livet
2009-12-20

  Cosmic Johanna
Skönt flöde...

dröm vidare och bejaka:-)
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Dr. Paradis