Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsam insikt

Är dessa ord redan på pränt
får ni ta dom som sedan tidigare känt
är jag däremot först med dessa strofer
vill jag sitta högst bland er självutnämda filosofer.

så att jag kan blicka ner
på er
som mig uppå ser.

inte ska ni vara ledsna för min dikt
jag ser det som min plikt
att ge er min åsikt

om saker o ting
som med ett positivt sting
kan bryta en o annan trend
för de av er som av anledning är spänd.

Fy fan vilken dålig poet jag var
försökte mig på något jag ej kunde klara,
skriva
utan att tänka på min underbara.




Fri vers av Dr. Paradis
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 22:51



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart att fylla huvudet
med underbara i stället för
ord. Äntligen känner jag hopp
för mänskligheten, att
verkligheten kan vara så
Att lyckan går att nå
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Dr. Paradis