Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Längtans dagar' av Hildegun Relefors, inspirerade (du må förlåta mig för att ha dröjt så länge med att lägga ut kommentaren här, eller för att jag faktiskt gjorde det, återanvände mina egna ord)


Kommentar på en text IV






att i lätta fjät gå edra stigar
lyckas med att trava mentalt
i edra fotspår

enär det är en glädje att återse våren
med edra ord på näthinnan
en sådan fröjd är det




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 01:04



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Följa våren
i spåren
redan nu Du
då kommer tåren!
***************
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP