Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ SÖT

skulle slicka ditt söta ansikte 

som en hund

om du bara ville komma hit

en liten stund

skulle kyssa din lilla mage

ömt och hett

smaka mer på det allra sötaste

som jag sett

 

jag är  chanslös mot denna flodvåg

av jordgubbssaft

den som jag har försökt dämma upp

i egen kraft

jag står maktlös vid dånet

och minnenas kaskad

du är sockret i snön i en

hisnande eskapad

 

 

det är törnetaggstanken

som framkallar hat och harm

det är blygsel och skam hos en man

som helt saknar charm

men det finns ingen ändlös natt

på vårt mörka klot

bara du, lilla panterkatt

och ett ständigt hot...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091220

 

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-20 10:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
ojoj, hett och intensivt!!
2009-12-21

  anits VIP
Verkligen en söt dikt
2009-12-20

  Pauline Pousár
Sött som socker, känslan av att OM man bara kunde få den där som man såg just då och just där så skulle man kunna äta upp den.. Drömmen som man vet inte kommer att ske som pirrar just där.. och där.. och där.. Hihi.. lekfullt och glädjespridande!! Tack!
2009-12-20

    Tea Alex
Åh så bra du är på att beskriva mannens längtan efter närhet från kvinnan!
2009-12-20

  stenen/ Yv Ericsson
en i mina ögon oerhört utlämnande dikt. när poeten är på sitt allra bästa poethumör. då törnetagg upplöses i jordgubbssaft.
mycket bra text så här på vilodagen:)
2009-12-20

  Måna N. Berger
Ja, sött!
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP