Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobbar med att försöka komma underfund var äktheten finns i julfirandet


Jultankar på ett slitet tema

Julen är den tid,
du kan tänka på dig själv,
och därmed kan du tänka på de andra.
Att slippa att i strid
och storforsande älv
du ensam emot strömmen måste vandra

Julen som har blivit
till en hyllningarnas fest
där människor ser till att nå't ska hända
lik det gångna som beskrivit
en urtildsålders rest
där festandet fick sol att återvända




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick