Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär lek

glad som få
jag låter det gå

det händer
en dag i sänder

att min Gnista tänder
nåt som liknas vid bränder

i min svullnande kropp
som står opp

för allt som du för mig gör
jag tackar allra ödmjukast för





Fri vers av Dr. Paradis
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 21:57



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Asgarv hahahahaha
Du e så braaaaaaaaaa
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Dr. Paradis