Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Viktig' av mrs Kult, inspirerade (förlängde såväl som förändrade texten något för att bättre passa formatet)


Kommentar på en text V




märklig text, känns
som att den
talar till människor

vilka tappat fotfästet
o hellre sitter
o tittar in

i väggen istället
för att sitta
samt som titta

ut genom fönstret
på den som
levande verkligheten utanför




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-20 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP