Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SILVERKYSS

silverkyss

ärliga ögon

mötte mina nyss

allt var en film av lycka

silverkyss

ingen står

vid sidan av

den tid som bara går

så jag bär silverstänken

i mitt hår

gyllne år

alla förändringar

i tidens spår

att spåra den

är inget jag förmår

blänk på mig!

skin på mig, älskling!

Gud välsigne dig!

jag skulle aldrig nånsin

skada dig!

silverglans

så stark ibland

som om det inte fanns

nåt vardagsgrått

som om det flög nånstans

rännstenen

vissa ser stjärnor

fast man är i den

jag ville gärna bli

din bäste vän

silver star

fast vintergatan är

din enda bar

finns hoppet

som jag bär på

alltid kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091221




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-21 10:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert
2009-12-21

  Elaine.S VIP
Det här var snyggt, silvrigt och glänsande. Lycka liksom...
2009-12-21

  stenen/ Yv Ericsson
hoppet är bra. själv färgar jag bort silvret..anars blir det till sand..
2009-12-21

  Eva Helene VIP
Bitterljuvt
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP