Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAM SMEKSAM

tro det eller ej

jag är väldigt smeksam

men så rädd om dig

vill inte göra dig tveksam

människor som jag

kallas sinnessjuka

många av oss är

innerst inne mycket mjuka

 

 

jag vill inte bli

taggen under törnrosa

jag vill vara fri

att bara kela och gosa

grizzlyn river dig

jag vill bli din nalle

det ryms mer än sex

i min sextiotalsskalle

 

 

 

smeksam som en bris

när juli dallrar av solen

läskedryck med is

ett dopp i svalkande poolen

och på vintern pläd

värmer dig så du spinner

jag är smeksam jag

smeksam så jag brinner

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091221




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-21 17:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och längtansfullt
2009-12-21

  Yrre VIP
Mycket fin text!
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP