Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNTETID

väntetid

vintern är en väntetid

långt, segt krig

vintern är en daglig strid

vintertid

bara bit ihop och lid

individ

som tvingas genom

vintertid

 

 

vinterdag

jag kan känna välbehag

hemmets vrå

vid datorskärmen 

njuter jag

en dag till

jag subtraherar

en dag till

varje dag

ska ta mig

närmare april

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091221




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-21 19:54



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det vände ikväll, kl.18.47! Nu går vi mot ljusare tider, håll ut!
2009-12-21

    sajo
Du har så rätt så, verkligen väntetid till april.

Men du nu vänder det i alla fall och går mot ljusare tider.

Gillar dina ord.
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP