Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


freudiansk felsägning

och jag
jag vill vara något mer för dig
än den där snubben som bara vill ligga
jag vill att du ska våndas, så som jag har våndats
jag vill att mina ord förföljer dig under varje vaken timme
såsom dina har förföljt mig

jag vill vara lika onåbar för dig som du varit för alla andra
jag vill att du ska sukta

jag vill göra allt för att distrahera dig, hålla din blick fokuserad
på mina styrkor
och inget annat

för det finns och har alltid funnits
en annan sida av mig

det finns saker som jag skäms för
men som jag gör ändå

som att knarka bort varenda liten hjärncell som ännu inte strukit med
som att knulla bort den sista biten stolthet, som ännu inte svalts
som att supa svärja slåss och kurtisera
på tok för jävla mycket

jag är den jag är och det kan ingen ändra på
men jag kan dölja det för dig
om det behövs




Fri vers av BaraOrd
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd