Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOLSKENSBLOND

släpp ut ditt hår för vindarna

och dansa för mig sen

vi hyllar Gud som givit oss

den sanna kärleken

släpp ut ditt hår och dansa fri

för Gud har frigjort dig

det himmelska, gudomliga

är underbart för mig

 

 

min vän är skapad mjuk och varm

och emotionell

en syster och en moder

i en brinnande rebell

min vän är sprungen ur Guds kärleks

kreativitet

min Gud är universums

allra skönaste estet

 

 

och barfota bland blommorna

gestaltar du, min vän

det allra, allra bästa hos

den svenska sommaren

du återspeglar himmelen

i livlig lovsångsdans

från Jesus kommer livets puls

Han ger det rätt substans

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091222

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 10:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert, berör
2009-12-22

  Ezmeralda VIP
Vackert får mig att tänka på en sommarflicka.
Är du kristen? Jesus har förankrat sig, det känns tryggt.
Kram
2009-12-22

  Måna N. Berger
Ljuvlig sommardröm, en ledstjärna för dig i vintermörkret. Och jag instämmer i kommentaren nedan, känns som en vinnarlåt!
2009-12-22

  stenen/ Yv Ericsson
det kändes som en segrarlåt. "jag är en vinnare" typ.
2009-12-22

    ej medlem längre
riktigt vacker
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP