Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Vem kan du skrika åt

när inget blivit som du vill?

Vem väcker du mitt i natten

när du inte kan ligga still?

Jag hoppas att du hittade

det du sökte,

Och inte klandrar mig

för att jag försökte...




Fri vers av Jenny Nyström
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 21:07



Bookmark and Share


    Fiaaa
amen duuura ;D
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Nyström

Senast publicerade
Släpper nu allt
Vem?
* Se alla