Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

Fönsterrutan som finns på taket är täckt av snön som har fallit idag
Gatorna är helt vita
Träden är vita, snön pryder dem så vackert att man inte vågar röra dem då risken att förstöra det vackra är stor

Stegen är tunga i marken
Skorna är tunga
Men det är skönt att gå

Isande kallt på halsen och ansiktet och under byxorna
Jag ska ta på mig långkallingar och halsduk nästa gång

Det är bara en dag kvar
EN DAG KVAR!!!
Tills den dagen som vi kallar julafton

Förra året skulle jag ha firat den till Jesu födelse (dock vet man inte ens när han föddes)
I år firar jag det till.... minne av kärleken?
Ja något sådant

Kärleken....

Finns många olika sorters kärlek
Inte bara den mellan två älskande
Utan även mellan mamma och barn
Mellan barn och husdjur
Mellan vänner

Det svenska ordförrådet är fattigt

Men kärleken, det är den som gör livet värt att leva




Fri vers av Crypto
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-12-23 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crypto
Crypto