Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


ett snedsteg så faller allt

du skulle ha sett mig i ögonen, hittat det bakom den där glimten
allt jag någonsin velat säga dig fanns där i min blick
och du tittade, men du såg ingenting

jag har hållit det inom mig av en anledning, jag ville inte skrämma iväg dig
och jag var nog inte redo för det heller
men vissa saker kan jag inte dölja, vill jag inte hålla hemliga

nu står jag blind i röken från brända broar
och det är svårt att försöka formulera en förklaring
när allt vi hade står i lågor och sticker i halsen

fan, det var inte så här jag trodde att det skulle bli




Fri vers av BaraOrd
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 16:35



Bookmark and Share


    HiPpIe
Åh, jag tyckte verkligen om den här dikten. Tror det var för att jag kände igen mig kanske.
Husomhelst, bra skrivet!
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd