Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAGOLANDSKAP

sagolandskap

breder ut sig

med havet så nära

sagolandskap

all den snö

dessa furor

kan bära

stilla och lugn

frihetsklockornas

dova klang hör jag

nu är jag kung

ge mig romantik

annars så dör jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091223




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 17:30



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Majästetisk känsla i din vackra dikt...vackra formuleringar och en naken bön som avslutning- ge mig romantik, annars dör jag
2010-01-04

  Måna N. Berger
En smula romantik är det väl att betrakta detta andlöst sköna vinterlandskap - men lite för kallt bara!
Vacker dikt!
2009-12-23

  anits VIP
Mycket vackert
2009-12-23

  Pauline Pousár
Visst är det så.. Att det på vintern blir som en saga därute.. Mycket fint!
2009-12-23

    Tea Alex
Ja snön är verkligen vacker!!! :)
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP