Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖSTANÅVÄGEN

minnesbilder passerar revy

står på en busshållplats

i barndomens by

en dag före det ni kallar jul

inom mig ekar det 

av lådbilars hjul

så många scenarion

har utspelat sig

runt vägen som

ligger här framför mig

 

 

det faller i glömska

jag faller i gråt

och ändå är det inget

man kan göra nåt åt

för pojkar blir män

och all tid måste fly

jag står på en busshållplats

i barndomens by

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/12 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 819 gånger
Publicerad 2009-12-23 17:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Man kan ju inte stoppa tiden, men den kan väcka minnen som känns!!
2009-12-24

  Måna N. Berger
Barndomens landskap väcker minnen, och avlägsnar sig allt mer med åren...
2009-12-23

  anits VIP
Mycket fina rader med minnen från förr
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP