Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSTÖR DET SOM FÖRSTÖR DIG

det finns lägen där vi måste

sätta hårt mot hårt

även om det bär emot

och fastän det känns svårt

vi är inga dörrmattor

som folk kan trampa på

vill man tysta ner oss

ska vi skrika högt ändå:

 

förstör det som förstör dig!

förgör det som förgör dig!

och låt ingen

trycka ned dig

igen!

 

 

när systemets lagar

strider mot Guds Eget Ord

när man ogenerat

legaliserar mord

är det nödvändigt att sanna kristna

går till attack

mot etablissemangets mördarpack

 

 

förstör det...

 

 

när lärarna står och ljuger

för skolbarnen

om sexualiteten

och om skapelsen

när man presenterar

ett budskap som är ett hån

är det verkligen på tiden

att vi säger ifrån

 

 

förstör det...

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/12 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-24 10:30



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
JESUS förstörde det som förstör Människan: krossade Ormen med hela hans vapenarsenal, men vi som tror måsta låta oss uppfyllas av Honom som krossade Den onde; för att Jesu seger skall kunna fungera i det praktiska/synliga livet.

JESUS: "Jag har gett er makt över ormar och skorpioner, och över ovännens/ondskans hela härsmakt"

Tack för dikten och temat!
2009-12-25

  anits VIP
Mycket bra
2009-12-24

  Redeemer
Bra rutet!
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP