Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför Boxen




Andra människor utanför BOXEN

kan med att förändra allting

Det finns en frid i kärleks mirakel.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-24 22:37



Bookmark and Share


  Nanna X
blir lite nyfiken av den här, vad är det för BOX tro?
2009-12-25

  Suzy med punkterna
Ja där finns friden men vi jagar efter något annat .......tyvärr.
2009-12-24

    ej medlem längre
Fint! speciellt sista raden där!
2009-12-24

  Paradox
Kort och vacker!
Resulterar i applåd.

// Sal :)
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP