Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla minnen

Det blev tomt
Klapparna var borta
Leendet lika konstlat då som nu

har bitit sönder läppen och det smakar blod

Känner hur gamla, mycket gamla minnen kommer närmare
minnen om tillstånd jag helst slipper

som ett julkort på posten
från en vän man helst inte känner
du måste skicka ett julkort tillbaka
man kan ju inte vara sämre
men du vill helst låta bli

Det smakar blod
det doftar av förtvivlan

Här och idag
nu
God Jul
och ett Gott nytt år

De gamla minnena smakar blod




Fri vers av Andunelen
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-25 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen