Glad pingst!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad pingst!




LARZ ARNE JOHAN

när minnena hänger

som urblekta hologram

då kommer en slyngel

från dåtid och tittar fram

han flinar så skälmskt och

han flirtar med mitt förstånd

och känslorna segrar

knockout i vår första rond

 

en leende linlugg

som diggar ted gärdestad

som fastnat för abba

och marabou mjölkchoklad

som älskar sin morfar

och kojan han hade fått

han springer i skogen

och härjar i gult och blått

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091225




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-25 10:33



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var livligt berättat!!
2009-12-26

  Måna N. Berger
Någonstans lever han alltid kvar, alla åldrarna.
2009-12-25

  Mats Henricson
Heja Lazze, Friskt Humör ! Bra rimmat om en riktig drummel (jag kan nog gissa vem... )....
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP