Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller in i dig..Du är min drog

Jag faller fortfarande
andlös och splittrad...
in i dig
ditt medvetande
ja,det har blivit min drog
Vi,två främlingar
som upplöses till intet
Åren går,hur kunde jag bli gammal
utan att känna,utan att titta efter?
Mina ögon förvandlas till damm
Du,andlös och splittrad..
faller in i mig
ett ändlöst kretslopp?
Har allting i universum
sin plats?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-25 14:17



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Lyser av intensitet!
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta